Hikari foods for my fishes

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. dak^penang says:

    berapa course product Hikari tu E… adoi laaa..mati laa kalu mahal sgt…

  2. Imran says:

    dlm RM11 cam tu… tapi oklah.. isik dlm dia pun byk gak.. cam sinking wafer tu, e letak sekeping utk setiap 3 hari cam tu. sebab hari2 lain, catfish e tuh duk makan lebihan ikan guppy dan neon tetra e.

  3. dak^penang says:

    ada sekor ikan Red Cobra Delta Guppy dok kacau ikan Hi Fin Lyretail Swordtail…dah semalam silap beli ikan…. Koi Angelfish bukan nak makan pallets yang jatuh kat dasar aqua..hampeh tol…guppy,neon, black neon and glowlight tetra pun bukan nak kutip. biarkan ikan catfish yg kutip bercampur taik diaowang..

  4. wanyusri says:

    $$$$ banyaknyaa duit!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: