Category: Uncategorized

0

Ruman kena masuk pencurik!!!

Dear diary… Well…Rumah aku kena rompak semalam…And I’m in psycotic mode now.Alkisahnya, aku, yat, hezlin ngan hasri keluar makan balti.On the way balik, aku tengok tingkap bilik aku terbuka.Hhhmm… Aku terus rasa tak sedap...

0

Aku yang malas

Oh well… Hari ni aku bangun awal sket sebab aku tidur awal semalam. Aku rasa nak jadik normal baliklah. Even though aku takde kelas hari ni, aku still pergi university. And today jugak aku...

0

Unproductive day

But, several things happened today terima CD DVD Player got bills from Localtel So, maknanya, aku dah under localtellah sekarang ni.Damn.. This simply means that aku dah boleh guna kut free internet.

0

Happy 22nd birthday to me

Happy Birthday to me!!Hee.. I’m 22 now..Dah tuo wei…I think it’s gonna to be another same old fucking boring birthday.Cadang nak puasa besok, so niat puasa. The next morning, wake up and Alya called.So...