Author: Imran

0

Pergi Seremban, Food Poisoning, Mawi

Semlm aku temankan member aku Seremban ambik mak dia bawak KL. So sesampai di sana, adalah hidangan menanti. Time tgh lapar2 tu, apa lagi, melantaklah. But, there is something funny with the taste of...

0

Cara nak add gambar dlm blog

Sorry. Entry blog ni sementara je. Entry ni hanya digunakan untuk mengajar Cik Nordin kita cara2 nak letak gambar dlm blog 😉 Anda boleh view blog Cik Nordin kita kat http://www.jaring.my/weblog/view.php?user=nordin

0

Lirik lagu Felix – Warkah Berlagu Pilu

Padamu ku utuskanKalimah penuh perasaanUntuk ku menyatakan Apa yang tersirat di hatiku Dalam tidak kau sedariKau hanya menyintai kuSedang ku mencubaMelangkah pergi dari hidupmu Kau yang sering membahagiakanDi kala ku kesedihanTak mungkin dapat ku...

0

Bila Demam Tsumawi Melanda!!!

Sedang aku tgh pening2 kepala duk menyelesaikan masalah keje aku nih, tetiba dapat satu email yg member aku forward. Terasa cam nak kongsi ngan korang sumer apa yg aku dapat ni. Below is what...

0

The magic of math

Benda kat bawah nih diforward oleh kawan aku ke email. Rasa teringin plak nak share ngan sumer orang di petang hari yg tak produktif ni (sambil menunggu habis waktu keje yg hanya 8 minit...

0

My website is on top of Google search engine

Woohoo!! Aku nyer website dah on top of the google search. Cuba pegi www.google.com dan search “mohd imran”. Dulu, kalau aku try search “mohd imran”, yg kuar hanya website org lain yg ada word...

1

Where have we put our manners?

Nak dijadikan cerita, received this very short notice email from Maxis that they will do a server migration (upgrading their webMethods servers) tonite (from 00:00am until 04:30am), and this MAXIS21 server that is connected...

0

iPod – Revolutionary MP3 player

For the past month, I’ve been burning a lot of night candles finishing this so called Viewscast Global Call Centre Benchmarking project. Global means the whole world. We have people working on this in...

0

Naik Bas

Naik bas ke tempat keje tu boleh kata dah jadik rutin aku tetiap hari. Hari ni sebab bosan teramat sangat, aku tengok2lah telatah orang yg nak naik bas. Berikut adalah pemerhatian aku Lelaki1. Nampak...

0

LHDNM? STS? PCB? AE? BE?

Lagi beberapa hari nak 30 April. Sesapa yg taxable kat sini, korang dah ke hantar borang AE dan BE ke Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia? Dah lama dah borang tu duk dlm file aku....

0

A failed attempt for not coming to work

Tersedar dalam pukul 7:15 cam tu nak terbuang air. Bukak jer comforter, terasa sejuk yg amat. Hujan kat luar, pastu aircond kat bilik aku yg aku set 16 darjah celcius sebelum tido semalam tu...