Author: Imran

0

Lirik lagu Opick – Jika Kau Cinta

Bila kau inginkan diriku kiniTemani dirimu, temani selaluDan bilakah waktu, tak bisa mengerti Bila kau inginkan diriku utuhMenjadi milikmu, menjadi mimpimuDan bilakah aku tak bisa begitu Dan beri waktu aku untukMencari dan memberiSatu alasan...

0

Lirik lagu Glen – January

Berat bebanku…Meninggalkanmu…Separuh nafas jiwaku…sirna Bukan salahmu…Apa daya ku…Mungkin benar cinta sejatiTak berpihak pada kita… Kasihku…Sampai di sini kisah kitaJangan tangisi keadaannyaBukan karna kita berbeda… Dengarkan…Dengarkan lagu lagu rindu…Memori rintihan hati iniKisah kita berakhir di…JanuariSlamat...

2

TBK – Bukannya Aku Takut

To view the video for this, select TBK – Bukannya Aku Takut from the dropdown list of this page.   Artist  :  TBK Song  :  Bukannya Aku Takut Ku tak peduliBila ku benar-benar cinta…...

0

Ada Band – Masih (Sahabatku, Kekasihku)

To view the video for this, select Ada Band – Masih (Sahabatku, Kekasihku) from the dropdown list of this page.   Artist  :  Ada Band Song  :  Masih (Sahabatku, Kekasihku) Album  :  Metamorphosis Rasa...

0

Lirik lagu Sahri – Memori Bahagia

Sayup ku terdengar suaramuMemangilku sedar dari lenaMimpi yang terindah bersamamuUmpama tiada ungkapan perpisahan Mungkin harapan yang telah terbinaSeakan pudar warnanya saat sekian lamanyaBila kau ucapkan air mata iniMembasahi pipi Mampukah ku alunkan semua tawamuMenjadi...

0

Kucing kesayangan mati, pegi balai polis

Kucing ekor panjang dah takde dah, at about 10.20 tadi.Dah dekat seminggu dah dia sakit.Well, bermula dengan dia keluar rumah to find a female mate.Aku rasa dia tak pernah berembun.Then 2 days after that,...

1

Happy New Year 2001

Happy New Year. I can’t believe that I’m in the year 2001 already. I felt like it was yesterday that me, Yat and Hezlin were in Birmingham celebrating the year of 2000, which was...

0

Last puasa for this year

Alhamdulillah… Aku baru jer lepas berbuka last puasa tahun ni. So, maknanya, besok raya. Abe She dalam perjalanan balik Kelantan. Well… Masa tengah berbuka tu, sekali tu dia siarkan takbir raya. Mm… sayu rasanya.....

0

Pengumuman Raya Aidilfitri

Mmm.. masa kau duk main komputer nih, aku bukaklah radio komputer aku nih. Sekali tu ada pengumuman raya. Hhmm.. Berdebar – debar jugak. Well.. Raya jatuh lusa, that means Rabu. So sempatlah lagi buat...

0

Finished FFIX

Ok… Setelah bertungkus – lumus aku main game Final Fantasy IX for the Playstation, at last, aku habis gak malam ni, habis dalam pukul 3.05 am gitu. After macam2 benda yang dah jadik. CD...

0

A visit from UK friend (binny)

Bangun hari nih, and as usual, aku main game Final Fantasy IX tuh.Then, Abe Di telefon cakap dia nak pergi basuh kedai after Zohor today.It’s fine with me. At about quater past 12 noon,...