Author: Imran

0

Goodbye

Baru kejap tadi, ada 2 org field clerks datang, jabat tangan ngan sumer staffs yg lain sebab hari ni hari terakhir diaorg kat company ni. Tgklah diaorg peluk2 ngan staff perempuan yg lain sambil...

0

Lunch Time

Lelaki1. Waktu lunch, jalan ke tempat makan2. Sampai kedai makan, masuk3. Ambik Pinggan4. Letak nasi5. Letak Lauk6. Ke kaunter, Bayar nasi dan Air Sekali7. Makan8. Habis9. Balik Opis or10. G surau Perempuan1. Waktu lunch,...

0

Pulangkan wang ku

Dapat neh dlm email dari member2, so rasanya elok gak kalau aku share kat sini. Puhh. Sib baik pinjaman aku ngan MARA buat degree hari tu 100% convert jadik biasiswa. Terima kasih MARA. Sayang...

0

Shii’s Song

Hhmm. Sedih plak dengar lagu ni. Bait bait lirik dia tu cam menceritakan tentang kisah hidup aku je.

0

The world is full of cruelty

…sambungan Monday Blues ku… asam dah habis dah. Gone for good. Besok beli lagi. Tgh2 mengelamun tu, tetiba kawan aku kasiklah satu link ni kat MSN. http://hk.geocities.com/blood1213/fur.html This page contains graphic scene, and will...

0

Monday Blues II

Here I am, in front of my office’s pc, tengah makan asam. Kejap2 aku jeling jam kat system tray. Arrgghh. Baru kul 4:08pm. Sejam lebih lagi sebelum 5:30pm dan sebelum aku habis keje. Rasa...

0

Lirik lagu Bob – Cinta Seorang Teman

Dulu engkau kukenaliTak pernahpun sedarDari mata yang memandangPenuh pengertian Tapi saat itu telah berubahDipersimpangan usiaAntara kita tak mampu lagiBerselindung dengan alasan Telah kucantumkan semuaImpan bersamaDalam jalinan yang kita bina berdua Namun apakah erti bilaKeinginan...

0

I’m leaving on aeroplane

My laptop is packed, I’m ready to go. I’m standing here, outside your your door I hate to wake you up to say goodbye I’m leaving on aeroplane For one week and I’ll be...

0

More content soon

Will be adding more contents soon.For the time being, please visit my outdated website here http://mohdimran.t35.com/