Author: Imran

0

The end of Prickly Heat

Tonight is the last episode of Prickly Heat for this year.I like this series of the fact that there are boobies around. LOLSedih gak, because this is going to be the last time I...

0

Fikiran yang berkecamuk

Dear diary..After being with my housemate for so long, now I realise that he’s not really meant to be in the same house as mine. There are so many things of him that don’t...

0

Snowing plak, cancel pegi keje

Well, kunci jam pukul 5.30 pagi hari nihIngat nak pergi kerjatapi kat luar tuh snowing…so cancellahthen, bukak internet, check emailadik aku dah reply pasal yg dia nak kawin tuhanyway, that guy dari keturunan dirajanampak...

0

Visit from Yat’s Friend from Manchester

Bangun tidur lewat jugak hari nih.Almaklumlah, hari minggu.Pergi library, dan pinjam 2 buku. One for Computer Networks,and the other one is regarding calendar programming.Balik rumah, and shopping untuk aku masak hari nih.Tengah2 masak, telefon...

0

Keje, pegi lab, tido, mimpi, buka puasa

Bangun pukul 6 pagi.Bersiap2 + pergi kerja.Aiseh, John kasik aku suruh buat tangga yg 2 lagi tuh.Lepas kerja, pergi lab kejap.Check mail.Can’t believe it.No mail for me.So, balik rumah.Tidur.I am disturbed by that wierd...

0

Hari kedua puasa

Dear Diary…Puasa dah start dah semalam. Hari ni dah hari kedua puasa. And I really have to say that, puasa tahun ni tak seberapa meriah. I guess, my first one was the best here....

0

Ruman kena masuk pencurik!!!

Dear diary… Well…Rumah aku kena rompak semalam…And I’m in psycotic mode now.Alkisahnya, aku, yat, hezlin ngan hasri keluar makan balti.On the way balik, aku tengok tingkap bilik aku terbuka.Hhhmm… Aku terus rasa tak sedap...

0

Aku yang malas

Oh well… Hari ni aku bangun awal sket sebab aku tidur awal semalam. Aku rasa nak jadik normal baliklah. Even though aku takde kelas hari ni, aku still pergi university. And today jugak aku...

1

Finished FFVII

Hey…Guest what?Whari ni aku dah habis main Final Fantasy VII.Harap2 aku bolehlah buat kerja nanti.Isk… Anak babi hitam dua2 ekor kat rumah aku ni semakin mengada2Cepat2lah woi pindah..Menyampah aku.

0

My internet is free!!!

Aku stil lagi duk depan komputer.Malam ni Hasri datang, nak main Final Fantasy VIII dialah.And one more good thing today, internet aku dah free…Muahahahhaa….Kitaorang tengah tunggu pizza nih.Pesan yg delivery punya.Cepatlah…. Makan ni 3...

0

Unproductive day

But, several things happened today terima CD DVD Player got bills from Localtel So, maknanya, aku dah under localtellah sekarang ni.Damn.. This simply means that aku dah boleh guna kut free internet.

0

Happy 22nd birthday to me

Happy Birthday to me!!Hee.. I’m 22 now..Dah tuo wei…I think it’s gonna to be another same old fucking boring birthday.Cadang nak puasa besok, so niat puasa. The next morning, wake up and Alya called.So...