Finished FFIX

Ok… Setelah bertungkus – lumus aku main game Final Fantasy IX for the Playstation, at last, aku habis gak malam ni, habis dalam pukul 3.05 am gitu. After macam2 benda yang dah jadik. CD tak bolh bacalah, kena copy lain, pastu Abe Ja format memory card membuatkan aku kena start balik disc 3. tapi aku rasa ada jugak hikmahnya memory card tu kena format. lepas aku main balik disc 3, aku completekan chocobo hot and cold game tuh sampai aku dapat ragnorak untuk Steiner ngan ultima weapon untuk Zidane. Memang senjata ni banyak membantu aku dekat akhir2 disc 3 dan dalam disc 4. tapi byk lagi mini game yg aku tak habiskah. antaranya

  • carik semua treasure ngan chocobo
  • dapat weapon dari Qual untuk Quina
  • revivekan mognet center

tapi takper. nanti aku nak main balik. mm well.. aku tak dapat bayangkan perasaan aku lepas aku defeat last boss tu. anyway, ending dia, cam guide playonline.com tu cakap, memang well deserved. dramatic + romantic.

oklah.. aku nak tidur dah…

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: