CIRP : Covering balcony railings

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

25 Responses

  1. Ms J says:

    macam takde pasang apa-apa. nanti mesti budak2 tu terkais-kais nak memanjat, tapi tak boleh. xD eh.. dah pindah ye?

  2. farhan yusof says:

    totally crystal clear B) err yng utk yg champion Olympic panjat tu kene alert gak im

  3. marts says:

    Me gayat, duduk apt pun tak akan pi balcony. He he he

  4. Syima says:

    Hi, saya nak tnye,(sbb saya pun duduk kat casa idaman gak blok A) how much did u pay to get this installed? sbb saya ada baby yg baru start berjalan and saya pun takut jugak tgk balcony tu terlalu open sgt railings dia…this looks like the perfect solution. Saya nak tnye brapa price dia nak pasang ni sume. Thx!

  5. Risma says:

    Salam Imran,
    saya pun nk tau kos pasang benda nie n maybe contact number.. saya akan stay kt blok B C.I

  6. zuha says:

    imran nak jugak la the contact person.. tq! ade toddler yg sgt2 tgh aktif n the balcony mmg menakutkan..

  7. tasha says:

    imran, email kat i skali. tQ πŸ™‚

  8. asari says:

    hi bro, email kat aku sekali. Skang duduk kat blok b-16 πŸ™‚ . anak 2 org semua tgh mencube bende baru.

    • Imran says:

      salam bro. aku dah email dah.
      tingkat 16? tinggi tuh.

      huhu.. kalau mencuba benda2 baru macam lancarkan roket kertas dari balcony tu takpe.

  9. cheryl says:

    may i ask where to buy this???

  10. Diyana says:

    Hi Imran,
    Do you think you can email me the details too, please?

    Thank you

  11. Faizah says:

    Hi, boleh tak emailkan saya the details jugak, nak tau berapa price u buat tu dan contact person sekali.. thanks sangat2

    • Imran says:

      Hi Faizah.
      Hari tu saya ada call contractor tu nak tanya quotation, tapi dia dah tak pakai no tu. Saya takde no baru dia utk share ngan awak πŸ™

  12. zack says:

    Hi, boleh tak emailkan saya the details jugak, nak tau berapa price utk pasang. saya stay kat blok A.

  13. Azreen says:

    Hi….just wondering how is the polycarbonate doing so far? Is the wind do any effect to it? I just got a kitten. And I think I may need to put it on.. can I find it in a hardware shop?

    • Imran says:

      so far it’s doing good. the plastic is quite strong. not an issue to to withheld the strong wind. only that after years of rain and sun, the plastic is no longer clear. i’m not quite sure myself where to buy this. i did tried to contat the contractor that used to fit this to my house last time, but he is no where to be found. his phone number terminated already.

  1. March 31, 2011

    […] Phase 1 Renovation officially started Plaster ceiling work started Casa Idaman is Unifi ready Plaster ceiling work progress Renovation project almost completed Finding the direction of Kiblat Final day of renovation work Painting work Painting work finished Carpeting the study room Covering balcony railings […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *