Can’t Get Enough of "Hidup Ini Indah"

Dah berpuluh2 kali aku dengar lagu ni, and I’m not sick of it at all. Neh dia play count lagu ni kat iTunes aku. Tu yg kat opis je tu. Kat PC rumah, dah berpuluh2 kali gak play count dia 😉

Dewa – Hidup Ini Indah
Matahari.. Menyinari seisi bumi
Seperti engkau
Menyinari… Roh di dalam jasadku ini
Selamanya… Seperti hujan
Kau basahi jiwa yang kering

Reff:
Hidup ini indah… Bila ku selalu
Ada di sisimu setiap waktu
Hingga aku hembuskan nafas
Yang terakhir…Dan kita pun bertemu

Kau… Bagai udara yang kuhirup
Disetiap masa.. Engkaulah darah
Yang mengalir dalam nadiku… Reff

Maafkanlah slalu… Salahku
Karna kau memang pemaaf
Dan aku hanya… Manusia… Reff

Hanya kau dan aku… Dalam awal dan akhir

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *