CIRP : Buying T5 fluorescent lamps

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. farhan yusof says:

    panjang tu.. boleh sambung 5 lampu sekali..

  2. ctshah says:

    ada pakcik kontraktor kat blok A buat plaster ceiling murah sgt.dlm 3k utk hall,dining dan kitchen dan laluan nak masuk rumah.dia siap bagi lampu lagi,kita takyah susah2 beli.dh tgk dah show house dia?kat A-8-5.

  3. Zarl says:

    T5 berapa harga 1 pc ya? Ingatkan kontraktor belikan.. Rupanya kena beli sendiri..

    • Imran says:

      not quite remember dah harga dia. kena carik balik resit. actually, kalau nak suruh kontraktor tolong beli pun boleh. tapi my contractor suruh beli sendiri. at least kita puas hati pusing2 cari the cheapest. also T5 ada byk warna. putih, kuning, biru. so kita beli ikut citarasa kita.

  4. Ijat says:

    Imran..blh tau x lampu t5 yg pasang kt lbox tu kaler apa yer? Kejap tgk mcm putih kejap nmpk kuning..sy plan nk pakai t5 kaler kuning tp cnak terlalu kuning sgt..tgk lbox bro bkenan kaler tu..tp kdg2 nmpk kuning sgt pulak..adakah sbb reflection dr camera? Huhu

  1. July 11, 2012

    […] down lights KDK ceiling fans and more lights ZENcelo Full-Flat Switch Buying replacement tiles Buying T5 fluorescent lamps Letting go of KCC 856 paint Buying KDK A11YS Baby Fan Buying ICI Dulux […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: