Fakta Nombor

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. aries1981 says:

    hmm..macam mane nak beli keta kalau lagu ni…hmm… ( fikir 1000x)

  2. moon says:

    dulu full tank kereta saya adalah RM72++ (setelah rapat meter minyak itu, haha). Kemudian naik kepada RM80++. Selepas semalam rasanya full tank kereta saya akan mencapai RM90++.
    Saya memikirkan adakah patut saya membeli sebuah bas mini saja?

    Mungkin orang2 shah alam yang kereta mereka rosak akibat banjir baru2 ni menarik nafas lega, sebab tak perlu isi minyak kereta buat sementara waktu..hahahahahaha..

  3. Imran says:

    wah aries. nak beli keter apa yek.

    RM90 full tank ke. awak pakai keter apa moon?

  4. aries1981 says:

    imran…tak tau lagi..baru ambik kelas memandu, undang2 punye test pun x ambik lagi! ;p

    moon> RM90.00!! mesti awak pakai keta oversea nih! hehehe

    p/s: ms aries mampu pakai keta msia aje 🙂

  5. zaif says:

    huhu.. aku pakai kelisa jek.. skang nih nak isi minyak rm 5 time2 sengkek mesti segan gilos.. dulu2 rm 5 kira orait lagik la.. selamba jerk, nampak la meter tu naik gak.. skang nih jgn arap la.. ahahahak.. nasib baik la kete cc kecik tak banyak sangat nak pakai minyak..

  6. arianna adrizal says:

    last nite after dinner, tgk meter da dkt e. smpai kat petrol station tetiba tergerak nk isi full tank. slalunyer i isi sikitt je.., rm10. plg bnyk pun rm20. sbb rumah dgn ofis pun just take 5 mins. xcept for long distance journey mcm blk kg, off course la kena isi full.

    then dis morning, heard dat increased-price-again-story frm kakak2 ofis. mmm.. wat a coincident. i still saved at least for a week lbh kurang rm11 then next week i can imagine tolok minyak tu mungkin x naik langsung bila i isi rm10! ;P

    rsnya x lama lagi kerajaan akan adakan kempen jom naik basikal!

  7. Bta says:

    UNDILAH LAGI BEBANYAK N TIAP-TIAP PENGGAL EK..NANTI TAUN DEPAN NAIK LAGI LIMA POSEN..IHIKS…

    tambahan fakta..imran..taun lepas minyak naik dua kali iaitu sebanyak seposen untuk yang first then seposen lagi utk yg 2nd..ahaks

  8. yazid says:

    betul tu ran, daripada kita bazirkan duit beli petrol yang ‘mentekedarah’ baik nkau belanja aku makan ciken rice, ye tak?

  9. amirahsyuhada says:

    GAS MASAK pun dah naik gan…tensi!!! Member2 kata masak pakai periuk karen jelah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: