Happy 6th Anniversary Oyen

It just feels like yesterday that I wrote an entry about the first year Oyen being with me. Well, 5 years have past since then, and Oyen now has been with me for full 6 years.

I decided to adopt Oyen on November 28th 2006 with him being a stray cat. I don’t quite sure how old was he that time, perhaps 2 years old. That means Oyen may be 8 years old now.

Happy 6th anniversary to my beloved first cat. Having him as a pet is one of the most wonderful thing that ever happen in my life.

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

11 Responses

  1. Farhan Yusof says:

    6 tahun sudah berlalu… oyen pon dah gebu πŸ™‚

  2. Fizz says:

    Happy Anniversary Oyen…. o(=^-^=)o nyan…

  3. tula..teringat lagi masa imre cerita pasal oyen yang ditinggalkan didepan rumah imre…sesungguhnya dai amat bertuah mendapat imre

  4. masz che'na says:

    A good thing bila kita adopt stray cat, rezeki insyaAllah senang sampai ke kita.. saya pun adopt seekor stray cat. tapi bulan disember ni baru setahun umur dia.. πŸ™‚

  5. masz che'na says:

    salam bro. saya nak tanya. oyen ni jantan kan? dia sudah di’kasi’ kah belum? Anak teruna saya ni sgt gelisah malam2 sebab tak dpt kuar. Almaklumlah, baru first time saya jaga kucing 100% indoor. Any idea nak redakan dia dr ‘on heat’ ni…? πŸ™

    • Imran says:

      salam masz. ha ah. oyen tu jantan. dah kasi lama dah. lepas sebulan bela dia dulu, terus pegi kasi sebab dia dah ada tanda2 on heat. saya duk baca, memang takleh nak wat apa time dia on heat. kena tunggu hormon dia reda balik

  6. masz che'na says:

    ok bro. Tq. Saya pun dah kasi anak bujang saya Selasa hari tu. Mmg berselera dia makan… πŸ™‚ tpi macam more attention la.. sian dia. saya minta cuti bos tak kasi la plak.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *