Kerispatih – Tapi Bukan Aku

To view the video for this, click here.

 
Artist  :  Kerispatih
Song  :  Tapi Bukan Aku
Album  :  Kenyataan Perasaan

Jangan lagi kau sesali keputusanku
Ku tak ingin kau semakin kan terluka
Tak inginku paksakan cinta ini
Meski tiada sanggup untuk kau terima

Aku memang manusia paling berdosa
Khianati rasa demi keinginan semu
Lebih baik jangan mencintai aku dan semua hatiku
Karena takkan pernah kan kau temui cinta sejati

Reff:
Berakhirlah sudah semua kisah ini dan jangan kau tangisi lagi
Sekalipun aku takkan pernah mencoba kembali padamu
Sejuta kata maaf terasa kan percuma
Sebab rasaku t’lah mati untuk menyadarinya

Tapi bukan aku

Semoga saja kan kau dapati hati yang tulus mencintaimu
Tapi bukan aku

Repeat Reff

Meta Tag: kerispatih, tapi, bukan, aku, lirik, lyric, lyrics

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

1 Response

  1. dar'LIN'g says:

    dah 2 blog i masuk ada lyric lgu ni..
    ade kene mngena ke (?)
    nway, i dnt really like this song coz my ex-bf penah guna ayat dlm ni..
    sedih lor…sbb mcm kte ni perfect sgt… ;'(
    but,ble Mark OIAM nyanyi..tbe2 rse besh plak..hehhee.. 😉

Leave a Reply to dar'LIN'g Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: