Meeting Yazid & my Saturday in summary

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    OooO dah jumpa yazid yek… so bila nak jumpa fizz pulakz.. he he he

  2. Imran says:

    jom fizz. nanti kita leh jumpa reramai. baru best sket. ajak yazid sekali. suruh dia bawak wife ngan anak2 dia. hari tu dia cakap anak dia nak ngikut time dia dtg mid valley jumpa saya

  3. Fizz Hazrai says:

    orait.. bila bila bila… nanti beritahu lah.. boleh fizz ajak isleasy from Jaring.. fizz dah pernah jumpa dia..

    kalau boleh on saturday or sunday lah yek..

  4. Malique says:

    Laaa kesiannya… camna leh terlajak nih…

  5. Imran says:

    tulah. sampai hari ni still tak tgk narnia lagi. nak kena pegi tgk gak nih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: