My 2 new softwares wish list

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. Malique says:

    Kesiannya kat awak, e… mmm sabar je la eh…. may be yr ofis takut kena denda kot…

    tapi kat my ofis ni tak lak jadi masalah. semberono je diorang install wateva they want.. sekali kena rush periksa oleh badan berwajib baru diorang kat sini buat jgk cam yr ofis buat…

  2. dak^penang says:

    hahaha..okay….however try to do ur work first…..after that buat yang patut….bley gak ilang boring dah tak leh install YM…

  3. Imran says:

    malique: tulah. company nih skema sket. tapi benda2 yg e nak install tu sumer freeware. tapi susah nak convincekan diaorg. biarlah. let me play their games.

    dak^penang: hehehe. tulah. sekarang ni duk buat keje ajelah kat sini. abis office hour, terus blah. kalau dulu, leh stay kejap2 dulu chat2 ngan member2 ke.

  4. dak^penang says:

    sabor le imran….nak buat macam mane…..blog d^p ada…dengar je lagu dari sana….:)

  5. dak^penang says:

    e ada tak dreaweaver…..software….copy letak dalam hosting kita tu…. d^p nak guna dreaweaver….kang jadi macam photoshop plak berat nak bukak dia….

  6. yazid says:

    Assumed that you are using Dreamweaver v.8 trial version (are you?), I don’t know if this can eliminate the trial status:-

    WPD800-57533-91832-61682
    WPD800-50036-22132-61740

  7. Imran says:

    zid. thanks. yg rumah memang pakai keygen utk registerkan. hehehe. tapi yg kat opis ni malas arr. karang bising plak bebudak IT tu bila dapat tahu yg trial copy tu dah diregisterkan ngan key ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: