My Cats Episode 1

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

12 Responses

  1. Fizz says:

    comel nyee… fizz baru nak request more pictures of your cats… tengok ur blog hari nei.. wallaaaa… dah ada.. cute nyeee wallpaper pc kat office gambar oyen .. previous pix kat ur blog hari tu..

  2. laily says:

    byknye kucing you.i suke tgk oyen.name dia pun cute.

  3. * ^L i a N a^ * says:

    comeynye cat nie .. mmg letak dlm rumah je yeh . de maen jela ek sesama de . tgk u beli royal canine tue 10 kgs kt pet safari , berape de jual ek ? selalu beli dkt pet family je tupon kena order .

  4. rarza says:

    gosh..what a lovely cats..so addorable…meow

  5. TuYenwHy says:

    cam garfield je imran..hehehehe

  6. Imran says:

    fizz: hehe. tulah. dah ramai sgt duk request enrty pasal my cat nih (dari komen2 dan tagme entry yg terdahulu)laily: 4 je laily. oyen tuh my first catliana: ha ah. dorang sumer tu duk dlm rumah je. house cat org cakap. so weekend2 tu bawaklah kuar rumah biar dorang main kejap kat coridor. yg royal canin tu harga dia RM214 utk 10kg pack. Tapi ada 10% discount for members, so harga dia jadi RM192.60rarza: yeah. now i write about the whole family. LOLtuyen: memang pun. dorang tu tahu makan, main dan tido je

  7. ~ miss femme fabulos says:

    comelnyeeeee!!!mintak satu bleh tak?p/s: those cats mcm tahu je pic cha dia nak masok dlm blog. siap buat muke tuuuuu.. haiihh geram. i can't looks at cats sbb rase geram yg amat sgt. and until now, my sister kept blaming me as the cause of the cat's death. gulp!

  8. Eideup says:

    Ahhh.. Cat. Love it.. Tapi xdpt bela, ruang takde..Kalu ada kucing ari2 nak peluk.Geram dgn kucing u..

  9. amirahsyuhada says:

    salam peluk cium buat oyen..

  10. normala.sahari says:

    i nak jadikkks kucinglah…bestkan!!

  11. Miss J says:

    Dah lama tak follow ur blog.. Saya dah ikuti perkembangan 4 beradik ni since u took them home. Nampaknye,Oyen, Ebot, Uteh dan Uneng dah semakin sehat dan comel!!! Geramnye.. rasa nak pelok jer.

  12. Imran says:

    MFF: huhu. dah sayang dah kat dorang sumer tu. tak sanggup dah nak kasik kat org. huhu

    Eideup: Actually cat boleh jadik a very happy house cat. Ada byk guides yg discuss pasal how to make your cat happy, indoor 😉

    amirah: dah sampaikan dah. hehe

    mala: uiks… anyway, how’s your siputeh?

    Miss J: hi miss J. thanks for stopping by. congrats. baru je nampak you pun dah started your own blog dah. quite a journey kan dari hi5 ke friendster ke yahoo 360 ke facebook dan lastly ke blogger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: