My hearing at court

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

11 Responses

  1. Malique says:

    nanti leh ambik foto kat gathering mana2….

  2. amirahsyuhada says:

    betapa anda telah membazirkan duit anda! hua..hua…courts adalah pemakan interest paling tinggi..bg pnduduk malaysia.Hehe..sorry aa laser skit

  3. Fizz Hazrai says:

    nak pinjam… he he he

  4. Imran says:

    malique: tulah. mustinya nanti kiter akan mengambik video habis2an.
    amirahsyuhada: hak hak hak. laser class berapa ni? kalau cd player, dia pakai laser class 1 je yg tak membahayakan. tapi tulah. takleh nak terasa sebab byk sgt betulnya ‘laser’an cik amirah. tapi tulah kan. mana termampu nak beli cash
    fizz: hehehe. leh jer….

  5. bR0_5Hy says:

    askum,
    hai imran..
    thanks sbb sudi dtg blog saya
    nice blog…menarik
    ko mmg giler games eh..dasat hehehe
    hrp leh jd member 😉
    bro-shy

  6. Imran says:

    hi bro shy. ur welcome. aku ke blog ko melalui link yg cik amirah tu letak kat blog dia. aku minat gak games. tapi takde sampai yg jenis “kipas susah mati” (die hard fan lah tu). hehehe

    kira fanatiklah sket2.

    sorry. ciplak lagu mirai e ko, dah letak kat blog aku gak as video 😀

  7. Anonymous says:

    cadangan supaya kau kaya. guna perakan baru kau tu rakam event..kenduri kawin jiran ke, hari sukan ke.. lepas tu, convert ke cd…jual.

  8. pekh kena kawan ngan org kaya camni huhu

  1. March 27, 2012

    […] Buy Sony Handycam […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: