My jigsaw puzzles

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. aries1981 says:

    rajin awak ek? x penah lagi jumpa guys mcm ni in my life!

  2. Malique says:

    no komen…

  3. Malique says:

    ops sorry, i should say something…

    i suggest u gam / glue dulu yg dah cantum tu…. nanti takde la nanti terlerai dari basis board

  4. Imran says:

    aries: you can’t see it on ripley’s either. first in malaysia kut. hehehehe

    malique: hhmmm takleh. board yg kawe guna tuh board sementara je

  5. moon says:

    ni nak pi hantaq buat frame but setengah mati nak bawak..oh sungguh lah, saya tidak sesabar ini untuk membuat jigsaw puzzle. Saya hanya layak mencantum puzzle yang ada 10 kepingan yang dibeli untuk anak saya…ho ho ho…

  6. Imran says:

    cik moon. nak pasang frame tu tak yah angkut. kedai tu dah jual frame siap2 dah. size puzzle diaorg sumer standard. pastu frame tu tak yah paku2 atau skru2. dia pakai lock je.

  7. moon says:

    ohhhhhhhhh kesah… (menandakan cik moon tak pernah pergi frame jigsaw puzzle hatta yang 10 pieces pon)

  8. Anonymous says:

    Berapa harga sebotol??
    Harap dpt bantuan kawan2…
    Tq.
    Selamat Hari Raya…

  9. Anonymous says:

    Di mana boleh di beli Jig Saw Puzzle Glue ni di KL atau lain tempat di Msia.?

    Berapa Harga sebotol..
    Harap dapat bantuan Kawan2.
    TQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: