My New MacBook Air – the final toy for 2011

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

8 Responses

  1. Fizz says:

    m’re perlukan antivirus tak?

  2. Fizz says:

    for mac.. perlu ke? like regular pc

  3. Kode says:

    heheeee…. rasa berbaloi beli MBA kan … bukak mata terus on dalam 10 second dan at 12s dah bukak FB …

    tu rutin harian aku las….

    Aku tak pakai satin cover sebab baca kat forum , ada masalah dgn heating…

    • Imran says:

      tulah. boot time memang cepat. aku kekadang tak off pun. just tutup screen. dia instantly masuk sleep mode. bila bukak screen balik, instantly on.

      ha ah. satin cover tu memang cover seluruh body. rasanya akan ganggu heating gak. tapi aku mostly guna dlm bilik beraircond. huhu. kalau kat luar tu, senang je nak bukak cover tu.

  4. Puan Nora says:

    Dkt mana boleh beli the mcbook air cover tu? Cantik lah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: