My second eye on MiTV

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. moon says:

    have I told u lately… (nyanyi ikut Rod steward)

  2. Imran says:

    moon. kalau saya sambung lagu rod steward tu

    …that i love you

    hhmm.. cam takde kaitan ngan entry ni jer. hehehehe.

  3. PiNaT says:

    sabar dulu… biar orang lain beli dulu, then baru ler kita lak..

    one more thing, even astro dulu pun mula2 keluar kena bayar nearly RM600. yelah kan, new technology, tu yang mahal tu.. tunggu ler 1/2 tahun lagi, sure jatuh harga tu.. hehehehe..

    apa2 pun astro tetap menjadi pujaan hatiku.. ala, minimum basic astro RM50, beza RM20 je ngan MiTV tu.. hehehehe.. plus ada live EPL lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: