New Movie and PS2 DVD Collection

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

2 Responses

  1. Malique says:

    Banyaknyer koleksi…. nak sewa boleh?

  2. Imran says:

    hehehe malique. nok sewa ke? teringan zaman kecik2 dulu, kalau nak tgk cerita2 baru, kena sewa VHS (tape yg bagak tu). kekadang tu ramai2 adik beradik share duit sebab nak sewa cerita2 yg baru. lepas tu kuar VCD, dan time tulah it’s affordable utk beli movie. sebelum ni kalau nak beli VHS tu mahal yamatz.

    tahu tak sekarang ni DVD pun kita leh sewa online? try visit this homepage

    http://www.eflix.com.my/

    konsep nih dah lama ada kat US (http://www.netflix.com/)

    Sekarang malaysia pun dah adopt this. bravo!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: