New toys for 2008

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. syia says:

    byknye gadgets baru.. eh noise canceling tu.. boleh buat dgr lagu jugak x? ke memang just utk cancel noise je?

    ni smue dibeli 1 hr je ke?? perr..

  2. Imran says:

    eh. takde arr. beli hari2 berbeza. tapi dlm bulan yg sama. headphone tu boleh buat dgr lagu. yg special dia, bunyi yg kita dgr tu jelas sebab dia dan cancel noise. memang best kalau guna dekat2 yg bising. saya kalau pakai ni, kalau org cakap ngan saya, memang saya takkan dengar punya

  3. zaif says:

    yeah E.. i tried it already.. masa u bawak umah i ari tu kann earphone tu.. mmg sedap bunyi dia guna ipod u ari tu..

    ermm hdd enclosure nih mmg i terujaa sangat.. will getting one soon.. leh buat media center kan with this.. nak nak banyak menda dload nih.. la ni dok sambung pc ngan tv jek.. kalo ade menda ni, senang, leh bawak gie memana.. no need to bring dvd.. just download n plug to ur tv.. taddda…

    • Imran says:

      eh. u ada try my headphone hari tu ek 😉 yg hdd enclosure tu, best sgt. Just bought new 500GB hard disk. Yg tu letak kat PC, dan yg 300GB kat pc tu (yg beli dari member u dulu tu) I put kat hdd enclosure tu. Dah letak sumer movie2 yg download dari torrent kat dlm tu. So convinient. Sambung je kat tv, terus leh play.

  4. amirahsyuhada says:

    imran ada PS 3 tak? just asking..

    • Imran says:

      saya takde PS3 lagi. teringin gak nak beli, tapi kan, sebelum saya beli PS3, nak kena invest kat HDTV dulu (tv lcd sony bravia tu ker). sebab PS3 nih HD output. So kalau main kat TV biasa, the feel sama je main PS2. Tapi kalau PS3 sambung kat HDTV, graphic dia….. marvelous…… hehehe

  5. zaif says:

    wahh tak sabar tunggu E beli hdtv.. sonok mencuba gadget2 baru E nih.. games console x minat sangat.. tapi minat tengok org main.. i suka main games sbb slalu tensen bila asik mati n cepat fedup, pastu terus tak nak main dah.. so suka beli, kasi org main then i tumpang sonok..

    E.. hdd i kekadang tak leh detect arr sbb ape yek? ada kena mengena dgn power supply ke? dah 3 thn pc nih tak penah tukar lagik power supply.. then bila i unplug secondary hdd tu, leh detect plak primary.. bila cabut pasang banyak kali, then baru detect balik secondary tu.. ermm lagi satu nak tanya, power supply kita leh pakai beli je ke? atau ada certain2 jek yg seswai utk mobo pentium 4 biasa cam i nih?

    ops sori dah jadik kaunter pertanyaan plak kat comment’s blog nih.. hikhik

  6. juji says:

    hi there
    mcmana user interface Abigs HD mediaplayer?
    any problem so Far?
    mcmana dgn HDMI cable? ada disediakan dlm package?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: