Padi – Semua Tak Sama

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. moon says:

    saya sangat teruja dengan lagu ini, sekian terima kasih.

  2. Imran says:

    baru jumpa video nih semlm. hehehe. terperasan yang pergambaran dia buat kat KL. petaling street, LRT station, KLIA. tapi kan, apsal video yg diaorg buat nampak best arr. isk. susah nak carik artis2 malaysia buat video klip cam ni. cam lagu spider – relaku pujuk, buat pergambaran kat CM dan petaling street gak. tapi nampak cam tak best je cinematography dia.

  3. Syahida says:

    sesuatu yang tertunda…eventho it’s quite old tapi the whole album is very good~ i think the cover of the album is very unique…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: