Shopping for Oyen I

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

12 Responses

  1. amirahsyuhada says:

    wahh bestlah Oyen dpt tuan macam imran. Silap..dapat imran sebagai tuannya,hehe. Tapi rasanya one day imran kena cari pasangan untuk Oyen lah..hehe taklah dia kesunyian.

  2. Imran says:

    uiks amirah.. tak tido lagi ke time2 cam ni? hehehe.. tulah. memang bercadang nak carik sekor kucing lagi nih. buat teman oyen

  3. marts says:

    The Pet Family tu mmg aku pun suka shopping barang2 ikan and kucing kat situ. Kalau jadi member dapat diskaun lagi.

    I use the same grass for the cat as well tapi Cik Tot makan sikit2 jer. Tak sedap kot. Ha ha ha…

    Oyen punya tandas kelas la, macam convertible car pulak. Jealous aku.

    Pasal suggestion nak get another cat tu kena fikir betul2. Kucing kalau ada kawan2, kalau dia dah main kejar2 habis tunggang langgang rumah.

    Aku rasa Oyen musti suka sangat duduk ngan Imre!

  4. hayad says:

    oyen is very cute!!
    geram..rasa nak picit2.Masa f3 saya ada kucen sebijik cam oyen ni, suatu masa tu dia asik cirit2 dlm umah, last masa blk dr sek saya tgk dia takde, upe2nye mak dah buang..seminggu nanges πŸ™

  5. moon says:

    memang betul kelas ini kucing..
    nanti kalau balik kampung lama2 kena bawak la kan?
    tak beli cage dia untuk travelling ke?

  6. AceOne says:

    Oyen bercakap ni: Tuan saya memang best la. Mana mau cari ler!!!

  7. pisang goreng 115,NF says:

    aku tahu satu saje….

    ‘neko’ iaitu kucin dalam jepun..

    wa ka ka ka ka ka

  8. meera says:

    wahhhhhhhhh… bertuahnya oyen… pasti dia akan banyak mendoakan kesejahteraan Im… cayalah! πŸ˜€ πŸ˜€

  9. Pisces says:

    jgn lepas nie, tak nak balik kg udah ler..
    sbb sayang nak tinggal kan oyen sensorang kat rumah..
    hihi..

  10. hayat says:

    bertuahnya ko imran sbb roommate ko x kisah ko bele kucin tu. aku xbley, bini aku x suke kucin adeh deh.

    lg 1, kucin jantan dah tua suke kencin merata, jaga-jaga.

    kucin betina = suka beranak ahahah

  11. zareen says:

    hi..
    actually, ntah camne la sy bole terlalu kt ur blog nih…
    of course bila nampak kucing…sy misti stop punya…sbb sy nih gila kucing… πŸ™‚

    nway…nak tny sket…the pet family tu kt ner eh..?
    teringin gak nak shopping utk my cat…

  1. September 4, 2016

    […] cat (here), and 3 more cats (here and here), I started to buy more and more things for my cats (here, here, here and […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: