Submitted my tax form

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. amirahsyuhada says:

    aiii…ni pagi ni sy tgh isi borang BE tulah bengong kepala saya. Semalam beratur bagai nak rak kat LHDN nak amik sijil utk e-filing tu, skali abis daaaa!! bengang!!! erkkk..nak mengira cukai ni pun tgh pening..

  2. moon says:

    hahaha
    semalam sebelum hantar borang tu saya pun siap ambik gambar borang saya lagik! hohoho..
    ingat mmg nak taruk kat blog tapi tak sempat2 aihh..
    e filing tu cam bengong sket lah!

  3. Mohd Jeffry says:

    memang tah pape. Asala tak buat pakai html form ontop of https.. kan senang. Aku nak submit pakai firefox pun boleh. Ini buat mahal2 ( agaknya la ) tapi tak boleh pakai..

    anyway promote sikit.. hehehe
    cite aku pi submit form LHDN

  4. Anonymous says:

    ntah apa2 ker?
    sy submit sng jer..
    well..requirement utk eFiling is IE 5.0 ke atas..Windows 2000 and XP..
    Kena set gk Active X control at Internet Option, Tool, Security Level bg enable..
    And check la gk kt Add/Remove Program, Signing Module Version berapa? Plg latest is Version 2.0..
    Rasanya if ikut semua step lg dh ok..Beribu2 org dh berjaya, x kan u all x bley nk bg berjaya kot..

    Tk yh pening2, if guna eFiling, the system will automatic calculate for you..
    Trust me..

  5. Azhad says:

    Betullah Imran, saya dan isteri saya dah submit guna e-filing tak ada masalahpun. Sekali buat semua okay.

  6. normala.sahari says:

    Yup imran, there is something wrong with the code. Penat2 isi form tapi x boleh nak hantar. Konon2 server jammed lah thatlah thislah…i and my officemates rasa2 mcm coding they all something wrong. I pun need to rush up to kg atap and sent it personally.

  7. Anonymous says:

    nk cari kawan lama sy keje kat LHDN kg atap.syarifah aloyah syed mustaffa, asal Sg petani , kedah. belajar seklai kat Uitm arau dulu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: