Testing Windows 7 Beta

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. amirahsyuhada says:

    Ish, kalu tak kita punya windows tak ori , bleh ke download?

  2. GraFiQuE says:

    aku seksa cari crack utk window… dah dapat… tetiba jer nak jenguk yg baru nie… tapi masih beta… lom cukup stabil lagi rasanya.. dan lom ada byk software yg compatible.

    Nak download ko tak pakai accelerator ker?

    cuba install freshdownload dari http://www.freshdevice.com

    kalo leh download dari FF3 senang gak pakai download express dari metaproduct. Then again, microsoft mesti dgn dengkinyer wajib jenguk site dia guna IE…. jadi freshdownload amat berguna.

    eh, terlebih laks.. aku niat nak jenguk jer…

  3. GraFiQuE says:

    eh eh eh, kansel… kalo pakai download manager window memang ler lama.. takder shortcut…

    P.S.:// tunggu kuar kat filehippo.com dulu la.. baru leh guna accelerator. isk

  4. adLedash a.k.a adLedaNne says:

    wow! bestnye kalau dapat tahu hal2 begini..maveles lah~

  5. Imran says:

    amirah: leh je… time nak download dia takde buat genuine advantage check

    grafique: i don’t think other download manager works. time nak download benda ni, website tu akan install microsoft downloader by itself. mesti dorang nak save bandwidth tu

    adLedash: hehe. benda2 cam ni senang nak tahu. something yg tech blogger blog about lately

Leave a Reply to GraFiQuE Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: