The anatomy of "tag virus"

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

8 Responses

  1. moon says:

    macam selsema burung daaa…
    bagus gak, ada antibiotik yang boleh kasik mati ini virus. Siap ada gambar tuh..pecah perut gelak..hahahaha

  2. acik ila says:

    wahhh siap buat diagram pasal tag virus.. bukan main lagikk.. tapi bagus jugak imran explain kan mende nie.. kalau idak acik pun macam terpinga2.. aper ke mendenyer le tag.. mengtag nie.. jakun sket le :D..

  3. dak^penang says:

    sebab kena viru tag dari dak^penang ke

  4. Imran says:

    moon. jgn sampai pecah perut. bahagian luka yg terdedah senang kena jangkit virus. karang tak pasal2 virus tag tuh sampai kat awak. tapi awak penah kena kan sebelum nih
    acik ila: hehehe. tu memang diagram anatomy virus yg boleh kita dpt dari buku science. tapi saya modify sketlah utk blog nih. hehehe
    dak^penang: ha ah. virus tu dari ko nyer blog lah ni. sib naik bila sampai sini virus tu tak merebak.

  5. Fizz says:

    ha ha ha baru fizz faham.. nie yang si bta sibuk dok tag tag fizz nieh.. ha ha ha ha…

    tapi bukan leh buat apa pun .. blog dia tak leh masuk.. mueheuheue

  6. aries1981 says:

    maggi mee. cuba cakap sapa yg tak suka makan maggi mee
    >>ms aries x suke maggi mee!

    part 4 tempat yg imran nak pegi tu…same lar ngan ms aries! ;p

  7. Azalea Dz says:

    kite x sker maggi mee… tp kite sker nak gi jepun..yeayy…

  8. Imran says:

    huhuhu. memang kena edit ayat yg maggie mee tuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: