Tiring ‘Office Keeping’

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. Malique says:

    wow.. e… cam tak caya e pun ada bakat dalam bab-bab make over or revamp kepada suasana yg lebih sedap mata memandang. Lepas ni leh ganti Eric Leong lak untuk ‘Ofis Impian’…

    hehehhe… yg penting la ni, mesti e tak sabar2 nak gi kerja… hehehe…

  2. Anonymous says:

    tee he he .. sesungguhnye imran seorang yang rajin… =P

    ~ fizz

  3. Imran says:

    malique: hehehe. tapi takde sgt looking forward nak gi keje. sebab satu benda yg slack tu pc lah. dah takleh nak install sebarangan dah

    fizz: thanks for stopping by. isk. dah lama plak rasanya tak jenguk jaring weblog tu.

  4. Ping C. says:

    LOL you desk look more tidy and left a lot of space 🙂 nice idea lah 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: