Wish List for 2008

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. syia says:

    eh wish PS 3 dgn XBOX? uiks..imran memang suke main games sangat2 ke

  2. Imran says:

    hehe syia. suka collect actually. so far, saya dah ada dreamcast, Xbox dan PS2 slim. Not fancy gamecube that much last time, also wii tak menarik perhatian saya. hehe. tapi ps3 belum ada mod chip lagi, maknanya kena main game original lagi

  3. miss cloudy says:

    hi imran…sorry…tumpang lalu..
    ermmm.. bukan ke HTC touch phone pakai touch screen gak ke?

  4. amirahsyuhada says:

    saya ada teman member saya beli ps3. memang best giler..gambar dia mmg cun..dan ianya sebesar cpu ..huhu, tu yg boring.

    bulan lepas ada offer rm1500, tp myb imran bleh dpt murah lg.

    game dia kalau beli kat plaza sungei wang dapatlah below rm250, tp game2 baru dan best cecah hampir rm300.

    best giler kalau main tekken6!!!

  5. Planted Cardinals says:

    Hi Imran. What’s your wish list for 2009?….mind share? Thanks…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: