2008 Income Tax return

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. PanAdoL7e says:

    kompius diri ku.. kenapa imran gaji byk2. tapi income tax sikit jer? can someone buat audit ! hahahahha… sure aku kena lepasnih!!! larikkk!!!

  2. amirahsyuhada says:

    hahhhhhh 30yh april, aduhhh…am dead, last year dah miss, matila kalu ini tahun miss juga.

  3. Fizz says:

    alamak.. fizz belum buat lagik.. T_T

  4. Imran says:

    Panadol: hehe.. income tax sekarang dia pakai PCB (Potongan Cukai Berjadual). so gaji bulan2 memang dia dah potong utk income tax. bila ada cukai kena bayar, maknanya yg bulan2 dia potong tu tak cukup. so kita kena bayarlah yg mana tak cukup tu. hehe

    amirah: uish.. jgn amirah. karang tambah lagi penalti. yg tahun lepas dah RM200. jgn tambah penalti RM200 lagi tahun ni. hehe

    fizz: xpe… byk masa lagi

Leave a Reply to PanAdoL7e Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: