Annoying Real Estate Agents

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

12 Responses

  1. Adam says:

    Although i’m still young, but will keep this in mind. Gila tak de privacy macam nih !

  2. Farhan Yusof says:

    pasal kes ni memang annoying betol.. huhh.. g mn2 public phone buat miscall kat num nie..hahaha rasakan annoying kat dorg balik..

  3. You should then sell their numbers to sms spammers

  4. eims @ gold says:

    masa ekspo perumahan @ kalau jumpa ejen perumahan jgn sesuka hati bagi contact num atau emel ler 🙂 nanti penuh inbox. dah memang itu kerja deorang. diorang takkan remove contact tu selagi tak reply kat dia “saya dah dapat rumah & sila buang nombor sy dr fon anda” huhuh

  5. Pnstoberi says:

    Yer.. ini lah terjadi pada saya skrg sbb derang tau kami dah nak dpt kunci.. really annoying..

    • Imran says:

      Tulah. Time rumah baru siap nanti lagi aktif dorang. Saya nyer rumah dah setahun lebih dah siap. Tapi sampai sekarang still ada agent yg duk hantar SMS

  6. Khyriel says:

    salam…perkara sama terjadi pada sy..htr sms n calls..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: