Bersahur at A&W PJ

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. zach@marts says:

    Mre, A&W PJ memang gitu.Tapi kadang2 orang ramai gila babeng walaupun dah nak masuk subuh.Aku slalu gaks gi sana kalau dah lewat jauh malam and nothing to eat.Dekat and cepat.

    Teringat aku A&W ni la dulu kena rompak sebab open 24 hours.

  2. aries says:

    fast food lagi ke? ;p hari2 lalu depan A&W ni! btw, suka makan waffle dengan ice cream,mmmm.. so delicious! erk..siang2 hari cite psl makan plak ms aries ni! hehehe kurus pahala puasa nanti!

  3. Imran says:

    hehehe. ha ah ler aries. lapar plak bercerita bab2 makanan di siang hari ni. isk. zach. a&w tu penah kena rompak ke? nauzubillah. jgnlah terjadik time2 aku ada kat situ.

    haa. cakap pasal rompak, hari tu member aku yg keje branch manager pizza tu bercerita. dulu kat tmn maluri tutup kejap for renovation. dia jaga pizza hut yg lain kejap (tak ingat dah which one). tetiba kena rompak mak engkau. ada 2 org, masuk bertopi keledar. dia ingat normal pelanggan lah kan. sekali pisau kena letak kat tengkuk. dia cakap berlaku pagi. sib baik collection baru dlm RM200 cam tu.

    tapi yg sadis, si perampok2 tu pegi lak merompak dari pelanggan2 ni haa. habislah handphone, duit kena kebas. isk.

  4. marts says:

    This is my fav A&W outlet so far. Besar, and ada drive tru punya kaunter.Kalau parking full or seat semua dah penuh leh makan jer dalam keta.And I like the counter service as well, cepat and friendly(so far la…).

    Agak2 bosan, leh ler lari ke Amcorp Mall kat seberang jalan tuh.He he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: