Breaking Free From Credit Cards

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. umi-e says:

    salam…

    Kena kuatkan semangat!

    * errmmm banyak yang alami benda yang sama… sabar je lah… kalau dah terperangkap :p

  2. Anif® says:

    Betul tu dalam hal melibatkan kad kredit ni memang kena kuatkan semangat..

  3. marts says:

    Imre, Marts dah lama tak guna kredit kad. Dah 4 tahun tak ada kredit kad. Free from kredit kad hutang. Yang ada pun sekarang debit kad shj. Tak ada kredit kad pun boleh hidup juga sebenarnya. Tak ada lagi buying on impulse, pembaziran or statement yg datang tiap2 bulan. Senang hati.

    Kalau nak purchase apa2 online, sbnrnya there's always a way to pay tanpa guna kad.

  4. Imran says:

    ahakz. klu pandai kawal perbelanjaan, ok je klu ada credit limit tinggi. cam saya nih, pemboros sket.

  5. nesloais says:

    salam bro, beralihlah kpd kad kredit Islamic.. Bank Islam, Maybank Islamic… CIMB Islamic pon ada offer kad islamic.. no compounding interest.. apa2 pon selamat menggunakan kad kredit secara berhemah..

Leave a Reply to marts Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *