Bufet Ramadhan Khas at Mc Donalds

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. einazani says:

    puasa.. puasa.. kan leh makan byk pun..
    blh seludup bawa balik tak?

  2. Imran says:

    hehehe. ada penah sekali kat buffet, ada sorang akak tu ambik sate byk2, letak dlm plastik yg dia dpt time shopping, pastu letak dlm beg. leh sebenarnya. cuma kita ada guts nak buat ke tak, tu je

  3. Malique says:

    tak pe la asalkan berbaloi. Kita kan dah bayar mahal2. Tapi org kita of corse la jaga standard… buat malu teman je kan… wat balik makanan… cam masa kecik tak pe la, ada poket besar2 taruk situ sampai penuh ngan makanan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: