Jom berbuka at Mc Donald’s

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    alaaa buat fizz nak makan mcD jerz… T_T

  2. aries says:

    buffet tu how’s it works? kena bayar then ambik sesuka hati or ade terms n conditions?

  3. Malique says:

    nampaknya kena pi try nih satu kali… may be gi sabtu nih laaa…

    thanks for the review, imran.

  4. Imran says:

    hi aries. memang no gimmick. awak leh order sesuka hati je. nanti ada ramai staffs2 diaorg yg akan berdiri depan kaunter tu, pegi kat diaorg, cakap apa yg kita nak makan, then bawak order from tu ke kaunter, nanti sekejap je, order kita tu siap. makanlah sebyk mana yg mahu.

    tapi conditionnya, takleh bawak keluar makanan tu, dah kena makan habis. tak habis nanti, diaorg charge tau. hehehe. so i suggest, order sket dulu. makan. tak cukup, order lagi. tak yah berebut2

  5. Imran says:

    malique: hehehe. try jangan tak try. but as i said kat dlm blog tu, lepas tu mesti u akan rasa muak makan mc d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: