CIRP : Buying ICI Dulux paints

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

14 Responses

  1. kak e says:

    Murahlah tu…

    Last year I cat rumah -> guna ICI DULUX juga (Beli cat sendiri and upah saja dalam 3 ribu)

  2. farhan yusof says:

    kene start balik saving la lps ni ea.. tp final work sure puas hati nnt..

    p/s:camne holiday? sure dpt byk limau mandrin kn hehe.. B)

  3. eimsperfume says:

    bestnya tgk ko wat CIRP.. aku xle nk wat lg coz penempatan pun tak tetap lg :p

  4. Imran says:

    aku berhabis2an utk renovation ni. huhu. nih dah pokai dah. kena tunggu setahun dua lagi baru leh fikir nak buat kitchen cabinet, nak renovate tandas ngan pasang laminated flooring. huhu

  5. normala says:

    m're i pun baru pindah rumah tau… cat sendiri lagi jimat…

  6. Jamie says:

    Boleh postkan tel no contractor yg bagi quotation RM650?

  7. Jamie says:

    Yg Dulux Light & Space tu ade brape byk option color? Lepas cirp catkan rumah dgn Light & space ade home nmpk lebik airy & spacious tak?

    • Imran says:

      byk gak colour option dia. sumer warna2 lembut. sebab dorang akan bancuh cat ni mengikut warna yg kita pilih.

      Dulux Light & Space ni memang it does what it says. Saya guna cat ni utk cat hallway. Memang gelap kat situ sebab semua pintu bilik kat sini dan takde tingkap. bila bukak lampu dapur, area ni nampak cam menyala sebab cat ni akan pantul cahaya lebih

  1. March 31, 2011

    […] Goods gathering Buying down lights KDK ceiling fans and more lights ZENcelo Full-Flat Switch Buying replacement tiles Buying T5 fluorescent lamps Letting go of KCC 856 paint Buying KDK A11YS Baby Fan Buying ICI Dulux paints […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: