Flying to London – A very tiring trip

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. pB says:

    boring nyer kalau stranded kat airpot…

    syukur kerana semuanya selamat..

    dalam tak der kat umah, saper jaga kucing2 tu.??

  2. Imran says:

    takpe. housemate tolong kasik makan kucing2 tu sumer time saya takde. tapi once dah balik rumah tu, kat litter box. mak aih… banyaknya khazanah2 yg ditinggalkan dlm pasir. terus kena buang pasir tu sumer dan ganti yang baru. huhuhu

  3. normala.sahari says:

    U know imran. masa i pegi HK pun sama jugaks. I they all tanye mcm mcm masa kat Immigration Counter. Geramnyer. Then bila we all dah lepas. tetiba masa nak tunggu luggage pulaks ada officer lain ramai ramai mcm tangkap we all, mcm pesalah pulaks, tgk lagi passport we all. Boleh tak!! Dah lah i bawak anak buah yg usia 7 & 3 tahun, takkan lah we all nie terrosrist pulakss..geram betul.. Then masa nak balik pulak, we all adalah ada beli belon disney yg ada gas tu.. they all ingat we all nak letupkan airport there all. Apa ke jadahnya, terpaksalah we all sedekahkan aje belon tu kat local people. Polis tu cakap, gas belon tu membahaya kat airport. Siap ada polis bawaks senapang masa tu escort we all… chesss!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: