Forth Aquarium : Equipment gathering

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. m@rts says:

    Imre, aku pong dah jadi member gak ngan kedai ni tapi aku register kat cawangan dia di Pandan Indah. U dah check their website? Ada great aquarium pics yang dibuat oleh diorg dna yg dihantar oleh visitors.

    Yang kat Sunway aku belum gi lagi walaupun dekat ngan rumah. He he he…

    U nak kucing?Cuba tgk pet shop kat Uptown Damansara. Aku rasa kat situ paling banyak kucing aku pernah tgk dlm satu pet shop. Even the price pun cheaper than those high class pet shops. Ada yang pure breed, moggy type pun ada jugak.

    Btw, ada typo Imre, blood worm, bukan blood warm.

    M@rts

  2. Imran says:

    hi marts. ha ah. aku dah check website diaorg. ko tak nak hantar gambar aquarium ko kat sana ke?hehehe

    marts. ko rasa kalau aku ambik kucing2 yg org buang tepi2 jalan atau dekat2 kedai makan tu ok tak? aku bercadang nak bela kucing kampung je. diaorg nih lasak. makan apa saja boleh. kucing2 exotic nih nak kena vacinate tetiap bulan lah, pastu makan nak kena jaga sgt.

    wah.. bagus arr ko marts. selalu detect typo kat post aku. hehehe. aku memang selalu lepas tulis post, tak double check. kekadang grammer tunggang langgang. hak hak

  3. demononion says:

    going for the CO2 gas tank system? Don’t go for the electrolytic one, could kill your fish, last time i heard.

  4. caseyhoo@yahoo.com says:

    apo khabar semua? saye ni planted tank lover too…

  5. nurul says:

    erm.. hey i have a fish tank.. but i only have a few fishes.. i dunno where else to buy exotic fish and shrimps. do u know where there are other aquarium store in kl or pj or anywhere near the area.. i keep going to jalan pudu. bt seems like they mostly have goldfish only..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: