Groceries for my cats

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. rizman says:

    kutu….. there's a simpler solution. shave their furs & slap on some talcs. it works.

    • Imran says:

      then my cats will look like Sphynx breed xD

      anyway, this products really work. almost 24 hours from the time of application. i can see all the fleas really weak now, and some even fall down from the fur. all will be dead soon

  2. Anif® says:

    Nasib tak baik boleh berjangkit kat tuannya pulak 🙂

  3. nazri says:

    kena jaga tul2 untuk hilang n mandikan dia ngan shampoo flea…asingkan elak dr karpet atau kain n selalu bersihkan tmpt dia.. ubat frontline neh menjadi tp flea akan dtg balik since telur dia tuh still ade… jatuh tah mana2 so kena quarantine dia la for a few weeks n mandi kan dia..itu je cara yg berguna.

    • Imran says:

      alhamdulillah. so far ubat ni berkesan. tulah. vet tu nasihat next month kena apply lagi utk break the cycle, sebab sekarang ni telur2 kutu mesti dah berselerak seluruh rumah

  4. farhan yusof says:

    hmm dulu kalo x silap oyen pernah kene infection kan?hmm kucing kalo duk scratch2 gune kaki hahh ade lah kutu2 hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: