Ikea shopping on sick leave

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

6 Responses

  1. Pisces says:

    imran, shout box tu boleh apply lagi tak..? rasa macam nak letak kat blog la..

  2. Pisces says:

    sikit jer tu.. alaskan jer dgn kain..mesti tak nampak..tapi kenapa kolornyer tak sama..

  3. amirahsyuhada says:

    hi, imran, wahhh bestlah almari tu, besar dan nampak kukuh. seriously bestlah.

  4. Imran says:

    pisces: hehehe… dah letak buku dah. crack tu dah tak nampak. mmm. pasal shout box saya tuh, registration dia still closed arr. dlm process nak monitor capacity server baru. klu nampak ok, maybe akan bukak registration kejap

    amirah: hehe… tapi besok2 klu nak pindah, camnerlah agaknya.

  5. kak ema says:

    ass im. nice to be ur future neighbour but akak at the other block. akak yang menang 1st prize mase lucky draw ari tu.. ala im..tv tu x lama umurnya dah…im target beli jenama lain la..akak pakai x sampai 1 tahun dah rosak pun..x panjang dah umurnya

    • Imran says:

      w'salam kak ema. oh. saya masih ingat akak. tak sangka leh terjumpa kat sini plak. hehe..

      yeap. really nice to meet so many of my future neighbors kat blog ni dan dekat Casa Idaman Facebook page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: