Intermittent internet connection problem again

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. aries says:

    monday blues…it happens to me..all the time!hmm…

  2. Imran says:

    huhuhu. saya still tak puas hati ni ms aries. internet baru je ada. takde dari kul 12:30 tadi lagi. ingatkan time lunch2 ni nak updatekan blog benda2 yg berlaku weekend hari tu. sekali internet takde. la ni dah ada keje nak buat dah. isk. takpelah. update karang2 lah

  3. marts@zach says:

    Sian Mre. Kat opis aku nasib baik la guna 3 line yg berbeza.Satu down, guna jer lagi dua line.Tapi pernah jugak jadi tiga2 line down terus.Hampehs tul.

  4. Imran says:

    wah. sampai 3 line opis ko pakai ek. bestnya. ko keje apa ek marts?

  5. zach says:

    Lebih kurang mcm ko jugak kot rasanya.Tapi aku tak terlibat bab2 teknikal sangat.Kalo jadik problem mcm ko aku call org yang patut betulkan menda tuh.BTW,opis aku salah satu line tuh wireless lease line tapi hampehs sbb cam Astro laks.Asal hujan lebat sikit, mendung ke mesti line dia tak bagus.Jap ada jap tak ada.Kalau ada memang speed pantas gila babeng.Lagi 2 tuh bkp la kononnya.

  6. Malique says:

    bulan poser ni kekadang banyak benda menuntut kesabaran mutlak dari kita…As sobr minal Imaaaannnnn…

  7. yazid says:

    Biasalah bila berurusan dengan TMnut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: