Menu berbuka hari ini

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. zach says:

    Mre, dah cuba pasar Ramadhan Kelana Jaya? Kat situ best la.I still think the food there memang best2. Ikan bakar macam2 versi, satar ada, kinda like it there.

    Perut dah berkeroncong la tgk gambar2 kat cni.

  2. Imran says:

    aries: hehehe. tulah. time2 cam ni (6pm) bila bukak blog jer nampak gambar2 tu, terasa lapar yamatz

    zach: aku belum penah pegi lagi arr. nak kena pegi one day nih. weekend kut. hari keje tak sempat nak terkejap2 ke sana. hehehe

  3. aries says:

    wah..wah..seronoknyer cite pasal makan2 ek? ms aries kat sini dah melekat depan monitor pc ni hah..x sesuai tau time siang2 hari cam gini tgk gambo2 makanan…ish..ish..bertambah kurus lar pahala puasa ms aries, tapi tang badan x nak lar kurus! hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: