Internet Blues

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. @mdanif says:

    Problem with TM account systems.. they don't have facility to hold or suspend temporary account. If u want upgrade or transfer, simply terminate the account and apply new one.

    • Imran says:

      tulah. tak nak buat apa2 ngan akaun sekarang. sebab klu reapply sekarang, time nak pindah nanti, current contract under 12 months. takleh nak terminate sementara proses2 pindah rumah

  2. nazri says:

    imran…my 4mb line harga dia rm 88 sahaja…lagi murah and + dpt netbook free hp mini

  3. nazri says:

    student price…kan under budget kerajaan tuh yg dpt tuh laptop sekali….

  4. soniquedoom says:

    Boleh tanya skit, maxis or celcom or digi, mana lagi better for iphone? My contract with maxis nak habis dah. No lama bleh keep tak? Tq

  5. soniquedoom says:

    Boleh tanya skit, maxis or celcom or digi, mana lagi better for iphone? My contract with maxis nak habis dah. No lama bleh keep tak? Tq

    • Imran says:

      wow. soalan susah ni. tapi kalau nak use all the features yg iphone has to offer, either subscribe ngan digi or maxis. iphone ni dia akan keep connecting to internet utk download data. so kalau takde data plan, dlm senyap2 dia akan guna 3G, dan tetiba je bill melambung. tak kisah pegi mana2 pun. sekarang ni ada MNP. no lama leh keep 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *