Jigsaw puzzle progress

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

2 Responses

  1. wénkt says:

    wah, perkembangan menarik ni!!! wan pernah buat yg 1000 keping ni, buat 3 org adik beraadik.. tpai serender tgh tgh jalan… membazir je beli yg high quality.. then simpan … tapi masa last balik malaysia, wan tgk benda tu dah siap! siap frame lagi.. adik wan no 2 yg pompuan tu siapkan masa dia cuti… terharu betul.. sbb beli dah beberapa tahun, share duit sesama, tapi cam tersadai, kira srasa bersalah la sbb my idea nak share duit beli benda ni dulu.. hehe.. skrg dah puah hati!

  2. Imran says:

    ye ke wan. eloklah tu buat beramai2. cepat siap sket dah seronok. dedulu masa saya buat, siap berkurung dlm bilik. takleh buat open cam ni. ramai anak sedara yg kecik2 lagi. karang tah mana2 hilang pieces jigsaw tu diaorg duk main.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: