Malaysians are crazy blogger/photoblogger?

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. Fizz says:

    indeed… orang malaysia nieh punya masa yang banyak.. he he he ..

    samo lah ngan fizz ada gaks..

    http://downs0ul.fotopages.com

  2. amirahsyuhada says:

    rasanya org malaysia ni tgh zaman internet fever…dan dorang suka mengexposekan diri sndiri…mcm sy gak hihi. selamat kembali bekerja..internet kt umah sy dial up biasa…menloading page awak mnjadi kesukaran gaklah bg saya..hehe some features cam flash video n awek br awak x muncul…sian sy xpat tngok video tu..isk..isk.

  3. Imran says:

    Tulah yg saya rasa time balik kampung hari tu. main internet pakai dialup je. tensi sgt2. hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: