Maxis iPhone 4 Contract Extension hidden charges

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

13 Responses

  1. Anif® says:

    Boleh bawa kes ke Tribunal Pengguna.. Memang ada point untuk fight!

    • Imran says:

      diaorg will always have a way of getting out from this. org tak kisah kena bayar fee, even service2 lain pun memang akan ada fee cam ni klu nak ubah contract term. but the fact that they make it hidden tu yg buat org tak puas hati

  2. marts says:

    That's why I decided not to postpaid my maxis and instead use Digi walaupun Maxis selalu offer postpaid. Digi so far no hidden charges this and that, only calls and sms. Best part they always give rebate.

  3. Imran says:

    one day nak gak move to Digi bila kat kg M're ada 3G coverage. Sekarang ni baru dpt Edge kat kg M're. Susah nak online nanti klu balik kg

  4. aidilx says:

    sebab tu better guna prepaid. maybe one day nak try postpaid DIGI xD

  5. FiZ says:

    ish…ish…tak patot la diorang ni…tu sbb smpai sekarang tak guna postpaid kcuali untuk broadband…ni pun mcm berfikir panjang jgk..nak stay or bertukar lain..huhu

  6. maxisux says:

    nak tanye sket, agak tensen dgn maxis pnye extra2 caj ni..baru je guna iphone 2weeks bill da rm330,ivalue plan1 Rm100,xbleh blah la camni..ada cara2 illegal nk elude drpd bayar kt maxishit coz contract ade lagi 11 bulan…igt nk bgai alasan "saya pergi mancing,iphone terjatuh dlm laut la"..hahahahhahaha…

  7. Nasaruddin says:

    Im, boleh sembang bantu saya tak pasal iphone kejap?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: