M’re’s Tag Board

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

16 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    tahniah imran atas kejayaan mu..

    tapi tak sure pula kenapa yek setiap kali fizz anto msg.. mesti slow lepas tuh jadi error… fizz try kat rumah.. ingat sebab line slow ke .. then pagi nieh try kat office pun samo terjadi…

    kenapa yek..

  2. Malique says:

    tahniah! imran, anda sememangnya mempunyai kebolehan…

    keep up yr good job!

  3. moon says:

    yeeerrr “mari belajar menggunakan tagboard bersama encik imran”..hiks hiks..
    bergeliga otak hang imran…

  4. Imran says:

    err fizz. ye ke? error apa ek yg dia tunjuk?
    tnx malique & moon 😉
    sesungguhnya puji – pujian hanyalah untuk Allah

  5. Anonymous says:

    im memang slow laaa.. nape yek.. huu huu huu

    masa opening for page slow giler.. rasa macam terhenti jer.. fizz terpaksa refreshkan balik.. baru okay…

    nape yek.. oh yer before this ada kuar error.. you dont have authorise.. bla bla bla bla..

    ahakz.. ada kena betulkan tuh..

    ~ fizz xlogin

  6. Anonymous says:

    oopss lupa.. yang bab hosting tuh kan… nanti fizz ym imran yek…

    ~ fizz

  7. Imran says:

    thankx fizz. nanti saya investige apa problemnya

  8. meera says:

    tahniah Imran di atas anugerah ini, yg pasti anda memenangi anugerah ini bukan melalui undi sms… kehkehkeh…

    ok pe…. kalo leh buat tagboard sendiri, watpe nak guna tagboard readymade tu kan… inilah masanya nak gunakan kreativiti sendiri… kalo saya reti buatpun tentu saya nak guna saya punya sendiri…

    lepas ni boleh lah saya guna tagboard Imran ni ek… meh nak sokong hasil kerja anak Malaysia & kengkawan….

    kalo bukan kawan yg sokong kawannya sendiri, sape lagi nak sokong kan…

    ‘Majulah Imran utk agama, bangsa dan negara’

    hehehehe panjangla pulak… jgn marah aaaaaa

  9. kuncup says:

    wow~!! imran, this M’re’s Tag Board is really cool… (pliz let me know if its ready for registration) can’t wait~!!!

    kuncup memang kagum dengan setiap hasil yang diusahakan oleh anak melayu. ini menunjukkan orang melayu bukan bodoh, bukan mundur atau pun pemalas.

    luv yr your hard work, dedication and time spent on this… *thumb up, muahh~!!*

  10. Anonymous says:

    m’re…thumb up 4 u…
    kalo utk blogdrive bleh jgk ke…
    may ada blogdrive jek. kat blogspot dah tak ingat pw. hikhik

  11. Imran says:

    thanks may.
    anyway. tagboard tu leh guna kat mana2. blogspot bleh. blogdrive bleh. do check this page again the future. mungkin registration akan di buka tak lama lagi 😉

  12. dak^penang says:

    tak tau nak setting database laaaa…tolonggg

  13. pr3ttych3rry says:

    *clap clap clap* fuyooo…leh arr nak menuntut cam ni. term ni eQin kena wat website.. huhu..

    ni nak panggil cekgu ke teacher ke sensei?? muahaha

  14. mr.eims says:

    er…ishk2… dah pueh ako carik..
    mane shoutbox tu? xde demo ke?

  15. korokmu says:

    memang menarik shoutbox ni. kalo nak host kat server sendiri buleh tak>

  16. Imran says:

    eQin: thehehe.. thankx. panggil ustaz pun boleh
    mr.eims: aik. adalah. tagboard yg aku pakai tuh tagboard yg baru aku tu
    korokmu: aiseh. benda tu not available for public to register. source code lagilah tak available for public. hehehehe