My free version of Online Visitors Counter

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. aman says:

    open ar tuk public, kalo nak space ngan domain, aku bleh sponsor kot…

  2. AceOne says:

    Kalo Hang buka online counter to public, gua sapot sama hang !! Cun tak?

  3. amirahsyuhada says:

    pleaseeeee…open to public yeeeee..ini rayuan ni…

  4. Pisces says:

    yeahh.. share the “good” things with us tooo.. hehhehe..

  5. mr.eims says:

    lar..benda best kne r share.. huhu~

  6. Imran says:

    huhuhu. sorry all menyepi begitu lama, dan comment2 sumer tak berbalas. bz arr

    aman: betul ke man? elok gak tu. aku rasa hosting aku takleh nak tanggung dah online counter nih. tagboard aku tuh pun easily makan 20GB bandwidth a month

    aceone: cun… cun sgt tu….

    amirahsyuhada: hehehe… tgh dipertimbangkan

    pisces: sure do. let you know once it’s opened for others

    mr.eims: so far tak best mana lagi. sebab apa, look and feel tu takleh customize lagi. kalau cam neocounter tu, kita leh tukar warna, tukar bendera, tukar font, tukar border. yg nih, look dia still hardcoded. so online counter nih kiranya still work in progress. tu yg takleh nak open to public yet tu

  7. madnilk says:

    wow.. that great, bagus2 upgrade lagi sampai jadi best!! ops, sorry, budak baru kat sini!!

    salam perkenalan semua!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: