My New Epson L200 All-In-One Printer

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

11 Responses

  1. Scottaliano says:

    Brapa rm ini printer?

  2. anif says:

    Epson with built in CISS? Original? This cool! 😀

  3. western malaysia says:

    how many years the warranty..? still ok till now?

  4. yazid says:

    kat melaka harga dia RM450, mmg mahal. Tapi yg bagusnya external tanks tu termasuk jaminan dari pengeluar sendiri. Tengah check kalau model ni compatible dengan linux.

    • Imran says:

      sekarang dah kuar model baru kut rasanya. tapi memang jimat aku rasa. aku nyer dakwat still ada lagi separuh. kali pakai catridge biasa, mesti lama dah habis.

      tapi printer jenis macam ni once nozzle blocked, pastu takleh clean, habislah riwayat printer ni. klu buat CISS kat catridge biasa, klu nozzle blocked, leh beli catridge yg baru.

  5. Fauzie says:

    Im looking for Epson L200 spare part, mainboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: