My new Nokia N95 and latest Anuar Zain Album

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. dak^penang says:

    E beli hp baru..leh gpr…. apsal tak tunggu iphone lagi gempak seh….

  2. normala.sahari says:

    cyecyecye…sukalah itiews ada hp baru…

  3. Imran says:

    dak^penang: iPhone tu tak tahu arr bila nak kuar sini. dah takleh tunggu dah sebab takde handphone nak pakai. takpe.

    mala: hehehehe.. suka sgt ni 😀

  4. amirahsyuhada says:

    Tulah che Im, Nokia gak best seriously. Saya pun pernah swicth pada LG (of course tak sepower your O2 Xda) tapi tetap tak puas hati. N95 tu tak macam besar ke? saya nak cari Nseries yang nipis sikit. maybe next year baru boleh grab..hehe.

  5. aez82 says:

    best tak anuar zain latest album tu ? boleh expect mcm album ungu tak ??
    hurmm..new phone..hav fun! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: